Bedrijven Contact Dagen Drenthe 2017

Netwerken is en blijft belangrijk voor ondernemers, of je nou een klein bedrijf hebt of een multinational bent. Gelukkig zijn er verschillende evenementen en initiatieven die je hiervoor de kans geven, een voorbeeld hiervan is The Open Coffee Club bij de Pathé in Groningen. Naast deze kleine gelegenheden heb je ook grotere evenementen, de Bedrijven Contact Dagen Drenthe is hier één van.

Samen met Elise ontwerpt zijn wij naar deze contact dag in Drenthe geweest. De BCDD biedt grotere bedrijven de mogelijkheid om in hun stands producten te tonen en kleine demonstraties te geven. Voor kleinere ondernemingen was dit een mooie kans om contact te leggen met concullega’s. Er was ook de mogelijkheid om korte presentaties bij te wonen met sprekers uit de “business”. Twee sprekers die bij ons heel erg zijn blijven hangen zijn Joël Darius en Alex van Ginneken, zij hielden hun verhaal over de kracht van Social Media, Marketing en SEO.

Deze presentaties waren voor ons de aanleiding om ons verder te verdiepen in Search Engine Optimization (SEO) en de nut van Social Media. Voor ons gevoel deden we al aardig wat aan social media, maar zoals blijkt is het nooit genoeg en kan het veel beter.

 

Virtual Reality

VR of Virtuele werkelijkheid simuleert een omgeving via een computer. Op de BCDD hebben wij voor het eerst mogen ervaren hoe het is om je in een complete virtuele omgeving te bevinden. Veel mensen geven aan dat de virtuele omgevingen er nog vrij nep uit zien en dat dit ten koste gaat van de ervaring. Zelf vonden wij dit totaal niet. De omgeving ziet er inderdaad vrij computer achtig uit, alleen je brein denkt door alle impulsen dat het echt is. Hierdoor krijg je toch een bijzondere ervaring. De aankomende tijd wil ZeepSop zich meer gaan verdiepen in deze opkomende techniek.

Bijzondere fondst in kruipruimte van ons kantoor

Vandaag een erg bijzondere vondst gedaan in de kruipruimte van ons kantoor! Hier vonden wij namelijk een krant uit 29 September 1934, erg bijzonder om..

Bericht bekijken

Onze nieuwe visitekaartjes

Wat is nog beter dan nieuwe visite kaartjes? Nieuwe visitekaartjes die glimmen van de zeepsop. Het is al een hele vooruitgang in vergelijking met onze..

Bericht bekijken

Waarom een logo?

Waarom heb je eigenlijk een logo nodig? Ik bedoel, klanten weten toch wel wie ik ben? Welke voordelen bied een logo mij dan? En waar moet ik op letten..

Bericht bekijken
© ZeepSop Media, Alle rechten voorbehouden.