Onze nieuwe visitekaartjes

Wat is nog beter dan nieuwe visite kaartjes? Nieuwe visitekaartjes die glimmen van de zeepsop. Het is al een hele vooruitgang in vergelijking met onze vorige versie.

Om onze impulsiviteit in stand te houden hebben we gelijk een fotoshoot gehouden met de hulp van Elise Ontwerpt. We hebben tafels volledig bedekt met de kaartjes en waar kon met zeepbellen en schuim lopen strooien, noem het maar en we doen het, het kan ons niet te gek.

Deze visitekaartjes waren voor ons een kans om te experimenteren met UV-Spot. UV-Spot maakt het zo dat een bepaald gedeelte van het drukwerk een glansende bovenlaag heeft, wat weer tot gave effecten leidt.

Bijzondere fondst in kruipruimte van ons kantoor

Vandaag een erg bijzondere vondst gedaan in de kruipruimte van ons kantoor! Hier vonden wij namelijk een krant uit 29 September 1934, erg bijzonder om..

Bericht bekijken

Bedrijven Contact Dagen Drenthe 2017

Netwerken is en blijft belangrijk voor ondernemers, of je nou een klein bedrijf hebt of een multinational bent. Gelukkig zijn er verschillende eveneme..

Bericht bekijken

Waarom een logo?

Waarom heb je eigenlijk een logo nodig? Ik bedoel, klanten weten toch wel wie ik ben? Welke voordelen bied een logo mij dan? En waar moet ik op letten..

Bericht bekijken
© ZeepSop Media, Alle rechten voorbehouden.