Hoe houd ik mijn kamer schoon

Net wat ik zocht! Fijn om structureel per stap orde in de chaos te kunnen brengen.

De huishouding blijft een vervelende zaak en helemaal een lastig gebeuren als je niet weet hoe het moet. Dat je een schoon doekje moet pakken als je begint met schoonmaken. Dat er structuur zit in de huishouding. Zeker voor jongeren die net op zichzelf gaan wonen, is het een groot onbekend terrein. Hilarische en soms tragische momenten in de huishouding van cliënten, zoals de maden die door de keuken lopen of het lappen van de ramen, staand op de bank omdat je niet door de bank heen kunt om er bij te komen.

Deze redenen hebben er toe geleid dat begeleider, Marcel Oosting, de huishouding voor een ieder begrijpelijk, overzichtelijk en (bijna) leuk maakt doormiddel van het boekje “Hoe houd ik mijn kamer schoon”. Met dit boekje krijgt elke cliënt, maar ook elke begeleider, een houvast om de structuur van de huishouding te leren en eigen te maken.

Met fantastische illustraties van Pirmin Rengers en Suzanne Jager gaat de huishouding leven en heb je een helder beeld van wat je moet doen om een keuken of wc schoon te maken. Ik wens je veel plezier om met dit boekje je huishouding op goddelijke wijze vorm te geven, eerst met wat hulp en later zo zelfstandig mogelijk!

Om dit boekje en haar methodes nog toegankelijker te maken voor de uiteindelijke gebruikers is Marcel Oosting opzoek naar een oplossing bij ons uitgekomen. Samen met Marcel Oosting hebben wij het bestaande boekje doorgenomen en vertaald naar een ontwerp dat dezelfde speelse uitstraling heeft als het boekje.

De applicatie is verkrijgbaar op iPhone’s iPad’s en Android toestellen in de Apple Store en Google Play Store.

  • Klant
  • Jonx
  • Wat hebben wij gerealiseerd
  • Applicatie
  • Vormgeving
  • Waar te krijgen?
  • Google Play Store
  • Apple Store

Wil je meer informatie over hoe de productie van Hoe houd ik mijn kamer schoon is verlopen?

Wees niet verlegen en laat een berichtje achter of stuur ons een mailtje!

Onze contact pagina info@zeepsop.com
Lijkt op de case van

Kunst & Multimedia

Case bekijken
Lijkt op de case van

Walburghuys

Case bekijken
Lijkt op de case van

Hartigetaal

Case bekijken
Lijkt op de case van

Accordeonvereniging Belzona

Case bekijken
Lijkt op de case van

Mio Lusso

Case bekijken
© ZeepSop Media, Alle rechten voorbehouden.