Kunst & Multimedia

Deze website is gebruikt om de bezoekers van de opendagen in februari 2016 te informeren over de studierichtingen van het Noorderpoort. Op deze manier konden de bezoekers een kijkje nemen achter de schermen van de verschillende opleidingen.

Ook wordt de website veel gebruikt door de huidige studenten en docenten van het Noorderpoort. Zij kunnen hier onder andere de schoolagenda bijhouden en het dagelijkse nieuws over de school lezen.

Om toekomstige studenten een goed beeld te geven van wat je kunt leren op de school is er ruimte gemaakt voor het studenten portfolio. Hier kunnen studenten hun mooiste werk toevoegen. Op deze manier krijg je een verzameling van de mooiste projecten van alle studierichtingen.

Het Noorderpoort is zeer tevreden over het eindresultaat, ze kregen veel positieve reacties van bezoekers tijdens de opendagen. Deze website heeft de school uiteindelijk aan meer studenten geholpen voor de komende jaren. Ook levert het voor de huidige studenten veel op. Zij gaven aan trots te zijn op een eigen website voor hun school, en het leuk te vinden om projecten van andere studenten te kunnen bekijken in het studenten portfolio.

Wil je meer informatie over hoe de productie van Kunst & Multimedia is verlopen?

Wees niet verlegen en laat een berichtje achter of stuur ons een mailtje!

Onze contact pagina info@zeepsop.com
Lijkt op de case van

Walburghuys

Case bekijken
Lijkt op de case van

Hoe houd ik mijn kamer schoon

Case bekijken
Lijkt op de case van

Hartigetaal

Case bekijken
Lijkt op de case van

Accordeonvereniging Belzona

Case bekijken
Lijkt op de case van

Mio Lusso

Case bekijken
© ZeepSop Media, Alle rechten voorbehouden.